Bukan kami tiada gambar Najwa Latiff yang lebih elok & berkualiti tinggi untuk di’letakkan bersama artikel ini.

Tetapi, gambar ini sebenarnya ada kisah tersendiri. Najwa Latiff meninggalkan kata kata romantis bersama gambar ini di’blog rasmi beliau tidak berapa dahulu. Mungkin ada makna tersendiri.


Hari ini bukan kita mahu bercerita tentang gossip cinta (oops) Najwa Latiff yang masih menuntut di Tingkatan Empat, tetapi ini kisah tentang pengurus kerjaya beliau.

Semalam, seorang rakan media datang mengadu tentang nasib beliau yang di’layan bukan seperti media oleh pengurus Najwa Latiff yang juga bekerja dengan NAR Records — Azahari.

Sudah menjadi tugas seorang wartawan untuk bertanyakan perkembangan isu hubungan Najwa Latiff dengan bapa’nya namun persoalan mudah tentang status hubungan mereka kini di’balas denagan herdikan ‘manja’.

Azahari di’katakan mengeluarkan kata kata kurang manis terhadap wartawan cantik manis ini sambil menuding jari memberi amaran supaya tidak lagi menulis apa apa berkaitan isu hubungan Najwa Latiff dengan bapa beliau.


Wartawan yang sudah malas untuk melayan karenah pengurus artis yang tidak tahu batas melayani kehendak media ini sempat mendengar yang si Azahari mahu menyaman sebuah tabloid harian kerana menjadi yang pertama menyiarkan kisah sensasi tersebut.

Mati’lah kami selepas ini. Kalau kisah artis sendiri keluar di media cetak pun mahu bawa sampai ke mahkamah — apatah lagi artikel tulisan kami yang terang terangan di’tujukan kepada empunya badan. Boss, saya berhenti kerja!