fbpx

Kami masih ingat ketika berusia 24 tahun dahulu, kami baru sahaja tamat pengajian dan terkial kial mencari pekerjaan untuk memulakan hidup tapi lain pula dengan pelakon juga penyanyi Izzue Islam yang pada usia sama kini sudah memiliki dua buah rumah. Cemburu!

“Sudahlah Bersara Tanpa Simpanan, Kerja Fast Food Pun Kena Buang Kerana Boikot”

"Minta maaf Pak Tam, outlet kita kena tutup hujung bulan ni sebab sales makin kurang," itulah kata kata yang meremukkan hati Rustam Ramli, 61 tahun atau lebih senang dipanggil Pak Tam dikalangan rakan sekerjanya yang...

Baca Lagi

Bercakap kepada Mangga Online Izzue Islam berkata kedua dua buah rumah itu dibeli pada tahun ini sebagai hadiah untuk dirinya yang bekerja keras sepanjang 2014.

BACA: Izzue Islam Sedih Orang Ramai Tuduh Isterinya Seorang Queen Control

“Ini adalah hadiah untuk diri saya sendiri. Alhamdulillah, sepanjang tahun ini, banyak juga job yang saya terima dan hasil daripada kerja keras saya ini, saya gunakan untuk membeli kedua-dua rumah ini. Saya kenalah mengumpul harta dari sekarang untuk kemudahan keluarga suatu hari nanti”

Izzue Islam dan isterinya, Awin yang kini menetap di Kuala Lumpur masih belum membuat apa apa keputusan untuk berpindah ke rumah baru mereka di Klang apabila siap kelak. Manakala sebuah lagi rumah beliau terletak di Perak kini dalam pembinaan. (rtky/m)