fbpx

Izzue Islam Sedih Orang Tuduh Isterinya Queen Control

Apabila sudah mencapai tangga populariti kontroversi, fitnah dan gossip tidak lekang daripada mulut mereka yang sentiasa memerhati. Terbaru pelakon kacak, Izzue Islam telah dikatakan dikongkong oleh isterinya, Awin yang juga merangkap sebagai pengurus peribadinya.

“Sudahlah Bersara Tanpa Simpanan, Kerja Fast Food Pun Kena Buang Kerana Boikot”

"Minta maaf Pak Tam, outlet kita kena tutup hujung bulan ni sebab sales makin kurang," itulah kata kata yang meremukkan hati Rustam Ramli, 61 tahun atau lebih senang dipanggil Pak Tam dikalangan rakan sekerjanya yang...

Baca Lagi

Bertemu pasangan romantis ini di pelancaran duta jenama Super bagi kempen Secret To A Smile di Cathay e@Curve kelmarin telah merungkaikan kekusutan ini. Jelas, Izzue sendiri tiada istilah yang dikatakan isterinya itu ‘mengongkong’ kerjayanya, malah dia berterima kasih kerana isterinyalah hidupnya kini lebih teratur.

“Rasanya Awin tak pernah mengongkong saya malah dia banyak membantu saya menguruskan kerjaya saya dan itu normallah apabila dia berada di set penggambaran untuk membantu saya menyediakan pakaian, skrip dan sebagainya lagipun sebelum saya berkahwin pun dia merupakan pengurus saya yang menjaga kebajikan artisnya,” ujarnya.

Izzue turut berasa sedih apabila perkara ini terjadi kepada isterinya dan menganggap ini sebagai satu rencah asam garam dunia hiburan.

“Saya rasa sedih dengan apa yang terjadi ini. Tidak mengapa mungkin silap kamu juga dan kami akan cuba untuk terus memperbaiki apa yang kurang dan akan memberikan yang terbaik selepas ini. Orang di luar tak pernah tahu penat lelah isteri saya, dan dia tak pernah mengadu dengan apa yang dilakukannya kini dan saya sendiri kesian dengannya,” kata Izzue.

#01 Izzue Islam Sedih Orang Tuduh Isterinya Queen Control

Tambahnya lagi, dia benar-benar beruntung kerana mendapat, Awin sebagai isteri yang tahu dan faham dengan komitmennya bekerja.

Awin Bersikap Profesional Dalam Kerja, Tidak Niat Berhenti

Bagi Awin sendiri dia menganggap perkara itu biasa baginya dan dia lebih suka untuk bertindak profesional daripada melatah tak tentu pasal.

“Saya juga pernah mendengar perkara ini, bagi saya tidak ada apa masalah lagipun saya hanya menjalankan tanggungjawab saya sebagai pengurus dan isteri kepada Izzue. Bila di lokasi kami akan menjadi seorang yang professional di mana Izzue adalah merupakan artis saya dan perlu untuk saya menjaga setiap kebajikannya,” katanya bersahaja.

Awin turut memberitahu bahawa tidak pernah terdetik lagi untuknya berhenti dari terus menjadi pengurus kepada Izzue dan sepanjang 5 tahun mereka selesa bekerja bersama. (rtky/hfz)