fbpx

Tidak kira sama ada lelaki ke perempuan ke, bab masalah kulit wajah ni pasti ramai yang pernah lalui. Tiba-tiba saja jerawat mula memunculkan diri di wajah sedangkan tak pernah tukar mana-mana produk penjagaan kulit wajah pun.

Tetapi bila si J dah mula keluarkan diri, perasaan resah dan gelisah untuk fikir jalan penyelesaian tu bertubi-tubi datang tapi satu pun tak menjadi. Lagi-lagi bila hari bahagia dah dekat lagi lah semak kepala fikir nak pulih kan kulit wajah ni macam mana. Sebab si J ni waktu-waktu macam ini yang rancak sangat nak keluar.

Mujurlah sekarang ni dah tak perlu risau fikir bab pencuci muka yang bagus untuk atas masalah kulit ni. Sebab dah banyak feedback pasal satu pencuci muka ini paling bagus dan berkesan. Anda yang ada masalah kulit muka tu boleh lah guna pencuci muka Cetaphil dimana rata-rata di laman media sosial akan bercakap tentangnya.

Bukan pasal keburukan malah pasal kebaikan dan keberkesanannya dalam merawat kulit wajah. Lagi best, ramai selebriti yang guna.

Salah seorang selebriti yang sering kemana sahaja dengan pencuci muka ini adalah Lisa Surihani. Patutlah selama ini kulit Lisa lincin sahaja. Ada ramai lagi yang gunakan Cetaphil ni, antaranya:

Uyaina

https://www.instagram.com/p/B4bzp5ADjZk/?utm_source=ig_embed

Sweet Qismina

https://www.instagram.com/p/B54QSL6pR_s/?utm_source=ig_embed

Daiyan Trisha

https://www.instagram.com/p/B4ba9YigRD7/?utm_source=ig_embed

Ara Johari

https://www.instagram.com/p/B59kdt9pahu/?utm_source=ig_embed

Intan Najuwa

https://www.instagram.com/p/B1eAZ22gmHE/?utm_source=ig_embed

Bila dah ramai selebriti gunakan pencuci muka ni, sudah tentunya Cetaphil paling berkesan. Sebabnya setiap hari selebriti akan kenakan makeup yang tebal semasa lakonan mahupun masa persembahan. Tetapi dengan pencuci muka Cetaphil berjaya buatkan mereka jatuh cinta.

Paling best Cetaphil berjaya buatkan anda lupa pencuci muka yang lain. Ini semua gara-gara kelebihan Cetaphil yang WOW dan menabjukkan.

Anda pasti nak tahu apa kelebihan Cetaphil kan? Dengan Cetaphil ia akan bertindak membersih dan melembap dengan lembut ke kulit wajah tanpa mengikis pelindung kulit semula jadi.

Pembersih wajah Cetaphil ini sangat sesuai untuk anda yang mempunyai masalah kulit kering, berminyak dan sensitif. Menarik lagi, untuk anda yang tiada masalah kulit wajah (kulit normal) pun boleh menggunakan produk ini. Barulah kulit lebih bersih dan sihat sentiasa.

Yang paling penting, formulasi yang digunakan untuk pencuci wajah ini bebas dari sabun dan wangian yang boleh merosakan kulit anda. Sesuai untuk kesemua jenis kulit.

Untuk menggunakan pencuci wajah No 1 ini anda boleh menggunakan dua cara iaitu sama ada menggunakan pencuci tersebut bersama air mahupun tidak. Dua-dua cara ini berkesan untuk anda.

Bukan sahaja untuk golongan dewasa, pembersih wajah Cetaphil ini juga mengeluarkan produk untuk bayi. Jadi lepas ini, jika anak anda ada masalah kulit jangan lupa untuk cari produk keluaran Cetaphil. Confirm berbaloi.

Berdasarkan kaji selidik yang dijalankan oleh Home Tester Club Malaysia di antara bulan Mei hingga Ogos 2018, 99% wanita yang menerima dan mencuba Pembersih Kulit Lembut Cetaphil®, bersetuju yang ia membersih dan melembap secara lembut tanpa mengikis pelindung kulit semula jadi.

Tidak dapat dipertikaikan lagi, keluaran Cetaphil ini mampu memberikan anda keyakinan untuk keluar rumah tanpa sebarang makeup dan yang pastinya kulit wajah anda bebas daripada kotoran.

Jadi jangan lupa untuk dapatkan produk penjagaan wajah No 1 di Malaysia yang sesuai untuk semua golongan termasuklah lelaki, wanita mahupun kanak-kanak. Terjah farmasi dan kedai rasmi Cetaphil berdekataan anda sekarang.

Maklumat lanjut layari Facebook Cetaphil dan halaman rasmi Cetaphil.