Menyedari ada segelintir pihak beranggapan dia berkahwin dengan Shaheizy Sam semata-mata ingin menumpang kemewahan suami, bagaimanapun, Syatila Melvin menafikan dakwaan itu dan menegaskan dia dan Sam sentiasa saling membantu.

Syatila berkata dia percaya bahawa rumah tangga akan semakin bahagia dan dimurahkan rezeki apabila pasangan suami isteri tidak pernah berkira termasuk dalam soal kewangan.


BACA: Syatilla Melvin Akui Sengaja Guna Gambar Panas Promosi Produk

“Masa awal-awal orang selalu cakap saya seperti nak menumpang Sam tapi sebenarnya kami bergerak seiring. Saya dan Sam pun ada perniagaan sendiri. Kami berdua buat semua sama-sama.

“Apabila dah jadi suami isteri, kami langsung tak pernah berkira dalam soal duit. Sebab itu Allah sentiasa mempermudahkan urusan kami,” katanya kepada mStar Online.

Kini bergelar jutawan kosmetik, timbul pula dakwaan Shaheizy pula yang menumpang kejayaan isteri memandangkan Sam dilihat kurang mendapat tawaran berlakon. Namun, Syatilla mengatakan suaminya juga turut mempunyai peniagaannya sendiri.


“Mereka mungkin tidak tahu apa yang Sam buat sekarang ini. Dia kini sibuk dengan dua perniagaan yang berjalan dengan baik. Tapi mereka ini sengaja la nak buat spekulasi.

“Sebenarnya peniagaan Sam lagi maju daripada perniagaan Kekasih tapi orang tak tahu Sam pun tak akan kongsi dengan orang,” katanya.