“Sila Hargai Bakat Saya, Bukan Kecam Sahaja”
Filem pertama lakonan jutawan kosmetik Malaysia, Aliff Syukri sudah beberapa hari ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia dan nampaknya review yabng hadir dari kalangan penonton tidak memberangsangkan.
Ramai menyifatkan yang filem lakonan beliau berjudul Badang itu sebagai sebuah filem syok sendiri selain daripada kelemahan dari segi jalan cerita, efek khas dan mutu lakonan barisan pelakon yang ada.
Aliff Syukri baru baru ini memuatnaik status di Instagram meluahkan rasa tidak puas hati beliau tentang apa yang diperkatakan penonton filem Badang lebih lebih lagi berkaitan dengan bakat lakonan beliau.
“Jangan sampai saya hilang sabar. Saya tak kacau hidup korang pun kenapa menghina saya melampau-lampau? Kalau tak suka tak payah follow, hargai bakat saya bukannya kecam saya”
“Yang tidak menonton lagi tapi mengutuk tu memang tak boleh nak buat apa sebab memang kategori kaki kecam,” tulisnya.
Dalam masa yang sama, Aliff Syukri juga ada meluahkan rasa syukur dengan beberapa reaksi orang ramai yang sukakan filem Badang dan memberikan reaksi positif kepadanya. (rtky/m)
Masalahnya tak berbakat langsung
ada….
bakat mencipta publisiti bodoh.
betul tu ..hahahahha
si attention seeker tu
tak berapa ada impak. buat kerja seni tak iklas. harap orang puji. tolong belah drp industri seni.
Bakat tahap ni smua org boleh jd plakon! Bezanya ko bnyk duit tu ko bole upah org buat filem utk ko. Nk hargai bakat cmni x payah laa susah2 org org pegi belajar dgn mcm2 guru utk mantapkan kemahiran lakonan masing2!
Org tkda ilmu camni la.mental sikit jambu air ni
Masuk bakul angkat sndiri..
Datuk buat filem utk syok sendiri jgn salahkan org x minat nk tonton. Org buat filem utk penonton nilai, yg awak ngaku awak berbakat awak tu sapa? Penonton yg bayar tiket wayang la yg menilai sedap ke tak filem tu, bagus ke x lakonan plakon2 dlm filem tu! Filem sampah cmni bg tngk free pun x hingin aku nk tgk!
But YOU DO NOT HAVE ANY TALENT! you are like a bapok with seluar dalam berlubang on stage …huru-hara…kecoh…gedik… gelenyah.
Nyanyi suruh org puji…blakon pun suruh org puji…ko ingat kitorg buta seni…tolong LA kluar dari industry ….kitaorg nk support yg betui bbakat….bang jat pun skali jantina pun celaru lagi nk nyanyi.
dah makin xde hati nak beli produk dia nnih..(si bini pun skg makin melayan kerenah .acah2 marah tp 2 x 5)