fbpx

Siapa Teman Hati Izara Aishah?

Oh semakin hari semakin bahagia boleh kita lihat Izara Aishah dengan kehidupan beliau. Sudah pasti ada rahsia yang beliau sembunyikan dari kita semua tentang punca kebahagian beliau ‘kan?

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Tidak perlu lihat jauh ke dalam hidup aktress kesayangan ramai ini, cukup lihat wajah Izara Aishah yang sering menghiasi kaca televisyen saban hari pun kita tahu yang beliau memang sedang bahagia dengan hidupnya.

Khabarnya, ketika ada teman hati yang sentiasa menemani hidup Izara Aishah ke mana mana sahaja — bukan sekadar itu, teman hati ini juga banyak membantu beliau untuk kekal dalam mood yang baik setiap hari.

Persoalannya cuma satu ketika ini, bilakah Izara Aishah hendak dedahkan identiti teman hati beliau kepada para peminat & semua?

Peminat turut menumpang gembira atas kebahagian Izara Aishah dan pastinya mereka juga tidak sabar sabar menunggu bilakah aktress ini akan mendedahkan identiti teman hatinya itu. Bilakah lagi?