Kalau sama sama masih bujang, hubungan rapat antara dua orang artis pastinya menjadi perhatian para peminat — lebih lebih lagi jika ‘kemesraan’ antara mereka terlihat di laman sosial seperti Instagram dan Twitter.

Baru baru ini, peminat mula berspekulasi tentang hubungan mesra antara Johan As’ari & Shila Amzah selepas gambar mereka berdua beraya bersama di’kongsikan di laman sosial.


Tidak kurang juga para peminat yang tampil dengan teori bahawa Shila Amzah merupakan gadis pilihan Johan As’ari yang masih di’rahsiakan identitinya sehingga hari ini.

Menerusi laporan GUA, Shila Amzah tampil memberikan kenyataan beliau berhubung gossip yang menjadi bualan ramai ini & berkata hubungan mereka memang rapat dari dahulu lagi dan bimbang di’tuduh perampas milik orang lain.

“Apabila timbul gosip yang kononnya saya bercinta dengan Johan As’ari, saya memang bimbang jika ada yang beranggapan saya cuba merampas teman lelaki seseorang, Maklumlah, sebelum ini Johan sudah umumkan dia akan melangsungkan pertunangan dalam tahun ini”

“Gambar yang tersebar di laman-laman sosial dan blog-blog hiburan itu sebenarnya diambil ketika saya menghadiri majlis rumah terbuka yang diadakan Johan As’ari. Kami memang sudah lama berkawan iaitu sejak tahun 2010 lagi”


“Bahkan, emak saya dan emak Johan juga berkawan baik. Tidak ada sebarang hubungan cinta antara saya dan Johan. Saya harap peminat di luar sana tidak salah faham,” jelas Shila Amzah.

Penyanyi ini turut berkata yang beliau tidak mempunyai sebarang keinginan untuk memiliki kekasih hati ketika ini dan hanya ingin menumpukan perhatian kepada kerjayanya.

BACA: Johan As’ari Bertegas Hubungan Dengan Shila Amzah Sekadar Teman Biasa