Shila Amzah Kini Tutup Akaun Twitter?Awal hari semalam, kecoh sebentar peminat One Direction apabila salah seorang anggota kumpulan tersebut Zayn Malik menutup akaun Twitter beliau dengan tiba tiba.

Semuanya di'katakan berpunca daripada Zayn Malik yang mula bosan dengan komen negatif & tidak berguna yang di'tujukan kepada beliau melalui Twitter.

Dan, beberapa jam lalu, para peminat Shila Amzah di Twitter mula perasan yang akaun peribadi penyanyi ini sudah tidak aktif & hilang secara tiba tiba. Dramatik ayat.

Shila Amzah sememangnya di'kenali sebagai antara selebriti yang mesra dengan peminat melalui medium Twitter dan ini merupakan berita kurang gembira buat mereka.

Pemilik akaun Twitter SelebriTweets mengajukan soalan yang agak relevan “..adakah dgn menutup akaun Twitter merupakan salah satu penghijrahan beliau?”

Atau ada kesilapan teknikal daripada pihak Twitter sendiri yang menganggap akaun Twitter Shila Amzah sebagai 'spam' kerana terlalu aktif. Hmm, siapa tahu?

UPDATED-1: Bercakap kepada MyNewsHub hari ini, Shila Amzah berkata tindakan beliau menutup akaun Twitter adalah untuk menumpukan perhatian dalam berkarya & akan membuka semula akaun tersebut apabila sampai masa. Jadi #shilalas, jangan risau ya?

zp8497586rq