Kemelut rumah tangga pasangan ini masih berterusan, terbaru Sharnaaz Ahmad meminta isterinya, Noor Nabila agar menjadi matang dan berhenti memberikan kenyataan lagi berhubung proses penceraian mereka.

BACA: “Saya Agak Terkejut Dengan Kenyataan Sharnaaz”


“Saya tidak mahu isu ini berpanjangan dan biarlah mahkamah yang menentukan. Apabila kes (proses penceraian) dibawa di mahkamah, biar semua orang tahu siapa yang memulakannya (mahu bercerai)”

“Demi anak, tolong hentikan semua ini. Sejak awal saya beritahu jangan jadikan kes ini kecoh. Hari ini mungkin Jebat tidak tahu membaca, selepas lima atau enam tahun dia akan tahu dan bertanya di mana ibu dan bapanya

Menurut Sharnaaz, beliau bimbang dengan kenyataan-kenyataan yang dimainkan media hasil pemberitahuan isterinya itu bakal memberi kesan buat anaknya, Jebat Ayden di masa akan datang mengenai kisah penceraian mereka.

Terdahulu Nabila berasa hairan dengan kenyataan Sharnaaz yang kononnya terkejut mengenai penceraian mereka, sedangkan keputusan itu dibuat bersama selepas kegagalan mereka membaik pulih hubungan mereka.


Dedah Nabila lagi, beliau turut menerima surat perjanjian cerai daripada suaminya itu melalui aplikasi Whatsapp. Nabila memberitahu, dan kemudian barulah beliau dan peguamnya menfaikan kes di mahkamah. (rtky/w)