fbpx

Sharnaaz Ahmad Teruja Bawa Jebat Balik Rumah

Meskipun sudah bercerai sejak 9 Julai lalu, namun netizen gembira melihat hubungan antara Sharnaaz Ahmad dan bekas isterinya, Noor Nabila yang tetap mengekalkan hubungan baik demi anak mereka, Jebat Jayden.

Baru-baru ini, Sharnaaz ada memuat naik video meluahkan rasa teruja dan gembira apabila anaknya berada di rumahnya Ahad lalu. Sharnaaz berkata ini merupakan kali kedua dia membawa Jebat pulang ke rumah.

BACA: Sharnaaz Ahmad Bengang Dengan Golongan Bercuti Sakan

“Aku nak bagitahu dekat hangpa hari ni Ahad, 7hb. Hari ni anak aku mai duduk dengan aku, actually ni second time dia duduk,” katanya.

Menerusi entri itu lagi, Sharnaz berkata dia mungkin tidak mendapat kebahagiaan rumah tangga, namun diberi nikmat untuk bergelar seorang bapa.

Turut memaparkan video berada dirumah, Sharnaaz mengakui rumahnya hanya biasa saja, namun pelakon itu berkata tidak perlu mewah untuk mencari kebahagiaan.

“Tak semua mendapat kebahagian berumah tangga.. tapi yg pasti jika dikurniakan zuriat, itu satu jenis nikmat Allah bagi pada kita.

“Rumah aku rumah biasa ja, tak perlu kaya untuk bahagia. Kalau kamera goyang biasa la pakai handphone je ya,” katanya.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengatakan mereka dapat melihat wajah Sharnaaz sangat gembira serta mendoakan kebahagiaannya.