Baru-baru ini timbul khabar angin mendakwa rumah tangga Sharnaaz Ahmad dan isterinya, Noor Nabila goyah.  Kisah rumah tangganya mula diperkatakan netizen berikutan sejak kebelakangan ini Sharnaaz dilihat sering memuat naik kapsyen seolah dalam keadaan sedih mencetuskan tanda tanya.

Hasil carian netizen juga mendapati, Sharnaaz dan Nabila juga dilihat tidak lagi mengikuti antara satu sama lain di akaun Instagram. Malah, timbul pula khabar angin mengejutkan apabila baru-baru ini pasangan tersebut dikhabarkan berjumpa dengan kaunseling di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI).


BACA: Harga Susu Formula Anak Sharnaaz Ahmad Jadi Perhatian

Menerusi Instagram @makcik_puaka, seorang individu mendedahkan Sharnaaz ke JAWI dan Nabila juga dikatakan turut hadir bersama bapa tirinya.

“Serba salah sebenarnya nak cakap. Actually Sharnaaz ada rujuk dengan kaunseling dekat JAWI hari tu Sebab mak iolls ada keje kat sana Dia cakap ada nampak Sharnaaz tu datang JAWI tettt wallahualam.

“Betik mak iolls keje JAWI yang bagitahu Sharnaaz datang JAWI untuk kaunseling. Then Nabila pegi dengan bapa tiri dia,” tulis individu tersebut.

Bagaimanapun setakat ini masih tiada penjelasan lanjut daripada kedua-dua pihak berhubung dakwaan tersebut. Sharnaaz dan Nabila mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Jebat Jayden.