Perkara ini sudah beberapa hari mendapat perhatian ramai peminat yang mula berspekulasi ketika Sharnaaz Ahmad memuatnaik ucapan tahniah kepada bekas kekasihnya, Shila Amzah ketika di Anugerah Juara Lagu ke 29 (AJL 29) melalui Twitter minggu lalu.

Kekasih Sharnaaz Ahmad kini, Anis al-Idrus dikhabarkan telah memadam semua gambar pelakon itu dari akaun Instagram beliau selepas status Twitter tersebut dimuat naik dan menguatkan spekulasi pasangan ini kini dalam masalah.


BACA: Sharnaaz Ahmad Terkilan Dengan Maklum Balas Shila Amzah

Baru baru ini pula, Sharnaaz Ahmad ada menulis melalui akaun Instagram beliau bait bait ayat seolah beliau kini sudah melepaskan seseorang yang rapat dalam hidupnya untuk pergi bebas dan ramai mengandaikan individu itu adalah Anis al-Idrus.

Sharnaaz Ahmad, Anis al-Idrus Putus Cinta? - ROTIKAYA

“Terbanglah, bebaslah. Cahaya pasti ‘kan kau temui. Semoga Allah berkati keluargamu yg dikasihi. Kebahagian bukan di tangan aku, tetapi di dunia yg bebas,” tulisan Sharnaaz Ahmad yang mengundang spekulasi ramai.


Hanya tuan punya badan sejauh mana benarnya spekulasi para peminat ini kita doakan sahaja yang terbaik buat mereka, sayang jika pasangan ini berpisah. Mereka nampak serasi bersama. (rtky/m)