fbpx

Shahir: Saya Sedang Usaha Kuruskan Badan Untuk Album Terbaru

Rindukan Shahir AF8? Walaupun sebelum ini ada banyak laporan menyatakan yang pemuda penuh kontroversi ini bakal meninggalkan dunia seni, Shahir masih berada dalam dunia seni.

Malam tadi di Rumah Terbuka Gempak Raya Astro, Shahir muncul buat pertama kali di’khalayak ramai selepas bercuti hampir 4 bulan dari sebarang aktiviti seni.

Selama tempoh 4 bulan itu, Shahir berkata beliau banyak berehat di kampung dan menemani ibu ayah beliau yang sebenarnya risau akan keadaan penyanyi ini di Kuala Lumpur apabila pelbagai kisah kurang menarik timbul.

Namun hari ini, Shahir  mempunyai single terbaru berjudul Pendam yang sudah pun di’mainkan di radio radio sejak awal September lalu & sekarang merancang untuk muncul dengan album penuh tidak lama lagi.

Shahir berkata kepada media dalam penuh ceria yang beliau kini sedang berusaha untuk menurunkan berat badan beliau selepas makan banyak sempena Aidilfitri & sebagai persediaan untuk album baru nanti.

Kepada yang merindukan wajah terbaru Shahir AF8, kami ada beberapa keping gambar terbaru beliau untuk mengubat kerinduan anda semua selepas ini. Enjoice!