Melihat kepada gambar yang dikirimkan ke laman sosial seperti Facebook dan Instagram malam tadi, nampaknya tidak ramai selebriti Malaysia yang dijemput untuk memeriahkan Anugerah Sukan Dunia Laureus (Laureus World Sports Awards) yang berlangsung malam tadi.

Namun yang pasti, malam tadi Istana Budaya di Kuala Lumpur dibanjiri oleh barisan nama besar dalam dunia sukan dunia yang hadir untuk meraikan atlet terbaik sepanjang tahun 2013.


Sebanyak enam kategori utama dipertandingkan dan bagi setiap kategori enam atlet telah dicalonkan dan bakal dinobatkan sebagai yang terbaik.

BACA: Sebastian Vettel and Missy Franklin win Laureus world awards (ext.)

Well, mungkin anda seperti kami bukan kaki sukan tidak ambil peduli pun tentang siapa yang menang pada malam tadi — lebih penting gaya selebriti Malaysia yang tampak elegan & mewah sekitar berlangsungnya majlis berprestij ini.

Selain bintang Hollywood, Benedict Cumberbatch & juga Jamie Foxx malam Anugerah Sukan Dunia Laureus juga turut melihatkan kelibat Datuk Siti Nurhaliza, Hans Isaac, Umie Aida, Carmen Soo dan Maya Karin. Berikut beberapa keping foto untuk tatapan anda.