fbpx

Ringkas tetapi cukup menarik. Itulah konsep yang diadakan pada majlis makan malam pengantin baru Sharifah Sakinah dan Aliff Adha yang sangat menarik apatah lagi saat bermakna tersebut turut dikongsi dengan kawan-kawan rapat dan saudara terdekat sahaja.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Sharifah Sakinah & Aliff Adha Sah Bergelar Suami Isteri

Di dalam majlis makan yang telah diadakan di Hotel Shang-ri La, Putrajaya tersebut, Sakinah mengenakan gaun rekaan Nurita Harith dalam majlis bertemakan ‘minimalist English’. Memang nampak sangat ringkas dan juga sepadan dengan suami tercinta.

Selain itu, Marsha Milan, Anzalna Nasir, Elfira Loy, Siti Saleha, Sherry Al Hadad, Nabila Huda, Nad Zainal, Jihan Muse dan Tasha Shila juga juga selaku bridesmaid Sakinah turut hadir memeriahkan majlis tersebut. Kami hidangkan anda beberapa keping gambar majlis makan malam tersebut. Enjoice!(rtky/s)