fbpx

“Saya Sebenarnya Tiada Niat Nak Canang Kisah Cinta”

Terbuka berkongsikan perhubungan cintanya dengan seorang ahli perniagaan dikenali sebagai Mr E, Ruhainies berkata dia tidak pernah ada niat untuk menghebahkan kisah cintanya kepada umum.

Menurut Ruhainies, kisah cintanya lebih menjadi perhatian berbanding kejaya lakonannya dan sering ditanyakan persoalan yang sama. Ujarnya lagi, sebagai seorang selebriti dia hanya berkongsikan perkara yang perlu sahaja.

BACA: Ruhainies Enggan Kahwin Kerana Desakan, Sindiran Netizen

“Saya sebenarnya tidak berniat untuk mencanang kisah cinta berbanding perkembangan kerjaya seni. Namun, perkara itu (kisah cinta) yang menjadi perhatian dan saya sering ditanyakan persoalan sama.

“Sebagai selebriti, saya sekadar berkongsi apa yang dirasakan patut memandangkan lebih selesa berterus-terang,” katanya kepada Harian Metro.

Ditanya mengenai azam tahun baru, Ruhainies berkata soal perkahwinan belum diputuskan lagi. Ruhainies turut meluahkan rasa bersyukur kerjaya lakonannya berjalan dengan baik dan berharap mendapat peluang untuk melakonkan watak lebih mencabar.

“Saya tidak memilih watak cuma mana tahu akan dapat kepercayaan melakonkan watak berat dan aksi. Apapun, yang pasti saya sangat bersyukur kerana kerjaya lakonan masih bersinar hingga kini,” katanya.

Dalam pada itu, Ruhainies berkata kafe yang diusahakannya yang mula beroperasi sejak Oktober lalu turut menerima sambutan baik dan positif.