fbpx

“Saya Masih Sayangkan Mawar, Terima Kasih Jadi Ibu Terbaik”

Kemelut rumah tangga Fizo Omar dan Mawar Karim akhinya bertemu titik noktah apabila pasangan itu disahkan bercerai talak satu semalam.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Reda di atas apa yang berlaku, Fozi mengakui masih sayangkan Mawar itu dan turut berterima kasih kepada bekas isterinya kerana pernah menjadi isteri terbaik buat dirinya sepanjang enam tahun berkahwin.

BACA: “Saya Korban Kasih Sayang Demi Kebahagiaan Fizo Sekeluarga”

“Saya masih sayangkan Mawar. Terima kasih kerana menjadi ibu terbaik kepada anak saya. Saya percaya ini takdir Allah. Semua berlaku atas ketentuan-Nya.

“Bagi saya ini bukan pengakhiran tapi satu permulaan. Sebagai pasangan ibu bapa yang berpisah, ini adalah satu amanah untuk kami mendidik dan membesarkan anak kami,” katanya kepada MHETV.

Difahamkan, Mawar sebelum ini menfailkan permohonan cerai pada 5 Julai lalu. Dalam pada itu, hak penjagaan anak mereka iaitu Wan Maryam yang kini berusia dua tahun diberikan kepada Mawar.