fbpx

“Saya Dah Cuba Yang Terbaik, Saya Minta Maaf”

Hangat diperkatakan mengenai persembahannya di Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) malam tadi, penyanyi Nabila Razali meluahkan rasa syukur semuanya sudah selesai.

Trending di Twitter apabila nyanyiannya terkucil, Nabila berharap apa yang diperkatakan netizen baik-baik sahaja meskipun persembahannya tidak berjalan seperti yang dinginkan.

BACA: Berlatih Tanpa Henti, Nabila Razali Yakin Vokal Semakin Mantap

“Alhamdulillah, berakhir juga malam ni. Dah selesai. Walaupun berlangsung tak seperti saya jangkakan, saya gembira dengan apa jua yang sudah saya sampaikan malam ini (semalam).

“Sudah tentu boleh diperbaiki lagi. Tetapi persembahan tadi yang terbaik untuk saya. Mungkin sebelum ini saya tak pernah sangka yang saya dapat buat persembahan seperti itu.

“Jujur saya katakan, saya belum periksa lagi telefon pintar saya. Tapi, harapnya apa yang ‘trending’ itu yang baik-baik sahaja,” katanya.

Nabila berkata masalah suara yang dihadapi sudah sembuh namun perlu mengambil masa untuk pulih sepenuhnya.

“Apa yang berlaku kepada saya, tak perlu nak jadikan sebab untuk cerita kepada orang. Apa yang saya letakkan malam ini adalah persembahkan yang orang nanti-nantikan.

“Alhamdulillah, saya dapat tunaikan permintaan semua orang yang menantikan persembahan Peluang Kedua daripada saya sendiri,” katanya.

Sementara itu, sejurus selepas persembahannya malam tadi, Nabila memuat naik satu entri di Instagram memohon maaf kepada semua terutama pencipta lagu Peluang Kedua iaitu Hael Husaini dan MFMF.

Perkongsian Nabila itu mendapat pelbagai reaksi daripada rakan artis dan peminat yang memberikan kata semangat bahawa dia sudah memberikan yang terbaik dan meminta supaya mengabaikan kata-kata negatif netizen mengenai persembahannya itu.