Hampir setahun bergelar duda selepas bercerai pada Januari tahun lalu, vokalis kumpulan Bunkface iaitu Sam mengejutkan peminat apabila memaklumkan selamat bernikah dengan gadis pilihan hatinya, Puteri Eifa Ezrin Mohd Kushairi.

Berita gembira itu dimaklumkan oleh Sam menerusi Instagram miliknya sebentar tadi. Menerusi perkongsian itu, Sam turut memuat naik gambar bersama isteri memakai busana songket berwarna putih berlatarbelakang bunga-bunga yang berwarna-warni.


BACA: Sam Bunkface Tidak Tolak Jodoh Untuk Berkahwin Lagi

“Salam Jumaat semua. Di sini Sam ingin kongsi yang Sam sudah menikahi Puteri Eifa Ezrin binti Mohd Kushairi. Doakan yang baik-baik untuk kami. Alhamdulillah,” tulisnya.

Rata-rata peminat dan netizen akui terkejut namun tidak melepaskan peluang untuk mengucapkan tahniah serta mendoakan agar rumah tangga mereka kekal bahagia hingga ke syurga.


Terdahulu, penyanyi berusia 32 tahun itu bercerai dengan Aida Azira Husin pada Januari tahun lalu selepas empat tahun mendirikan rumah tangga. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Maleeq kini berusia empat tahun.