Kalau tidak selebriti bercouple, kisah selebriti bercerai. Paling tidak pun selebriti berkahwin, itu sahajalah berita sensasi yang menjalankan industri hiburan kita.


Mana lagu baru, mana filem bermutu baru kami pun tidak tahu. Atau kami sendiri yang memilih untuk tidak cover cerita sebegitu.

Seperti semua sedia maklum, angkasawan negara Dato’ Dr Sheikh Muszaphar bakal melangsungkan perkahwinan hujung minggu ini.

Untuk peminat di’Malaysia, televisyen tempatan pastinya akan membuat liputan secara langsung sepanjang hari sampai kami muntah bintang & anak bulan.

Untuk mereka yang berada di’luar negara dengan talian internet super laju [1], anda masih boleh menonton siaran langsung perkahwinan pasangan Dr Sheikh Muszaphar & Dr Halina.


Layarkan skrin browser anda ke apps.gua.com.my/sheikhmuszaphar, dan nikmati majlis perkahwinan terunggul ini (menurut mereka).

[1] Tahukah anda, internet Malaysia adalah antara yang paling perlahan & paling mahal di’dunia. Ini fakta. Fcuk you monopolyst egoistic Streamyx.