fbpx

Sajat Tayang Selfie Depan Cermin Pakai Coli, Seluar Dalam Oren

Nampaknya, usahawan Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman terus menjadi bualan ramai meskipun kini sudah berhijrah ke Australia.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Baru-baru ini, perkongsian Sajat menjadi perhatian apabila memuat naik gambarnya hanya mengenakan pakaian dalam selfie di hadapan cermin.

BACA: Sajat Tak Sabar Nak Balik Malaysia

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Sajat (@nursajatkamaruzzaman)

Seperti sudah dijangka, perkongsian Sajat itu menimbulkan rasa kurang senang netizen yang tidak habis-habis mencetuskan kontroversi.

Tidak kurang juga, ada yang menegur usahawan itu supaa menghormati umat Islam yang kini menunaikan ibadah Haji. Kata netizen lagi, ketika ini umat Islam berlumba-lumba meminta keampuan dari Allah.

Dalam pada itu, rata-rata netizen turut menasihati serta mendoakan agar Sajat kembali kepada fitrah asal sebelum terlambat.