Lagi banyak anda berbelanja lagi banyak tawaran menarik yang akan anda dapat nanti! Anda nak tak kalau dapat membeli-belah macam ni di gedung pasar raya? Semestinya nak kan?

Nak pula kalau dapat beli barang berjenama dengan diskaun sehingga 80%. Rugi sangat lah siapa yang tak nak tu!

Haa, inilah peluang yang anda kena grab sekarang bila anda membeli-belah di mana-mana gedung di AEON!

Anda boleh dapatkan kod rahsia untuk promosi ekslusif yang berbaloi-baloi untuk belian barang anda nanti. Macam-macam ada gais! Nikmat diskaun yang bakal anda dapat nanti sampai 80% untuk produk jenama seperti SONY, Panasonic, SHARP, Tefal, Carlo Rino dan banyak lagi!

Jom Shopping Sekarang!

Anda boleh mula shopping di mana-mana gedung AEON berdekatan anda bermula dari tarikh 21 Julai sehingga 1 Ogos 2021 Pilih jer antara nak shopping di AEON, AEON BIG, MAXVALU PRIME, AEON WELLNESS, DAISO dan juga mana-mana kedai yang ada di dalam AEON MALL.

Untuk makluman anda, lagi banyak anda shopping, lagi banyak tawaran menarik yang anda sendiri pun tak jangka akan dapat tau!

Dapatkan Kod Rahsia Ini Dengan Mudah!

Selepas anda shopping secara offline di AEON, itu anda dapatkan SECRET CODES dan terus akses ke LINK INI.

Masukkan kod rahsia yang anda dapat dan nikmati lah tawaran hebat yang bakal anda dapat. Lepas tu anda dah boleh shopping secara ONLINE bermula tarikh 28 Julai ini sehingga 2 Ogos 2021!

Ada tiga TAWARAN HEBAT yang boleh anda buka bila berbelanja di gedung AEON ini gais.

1. Berbelanja RM100 hingga RM199

2. Berbelanja RM200 hingga RM299

3. Berbelanja RM300 dan ke atas

Semakin tinggi anda berbelanja, semakin banyak pilihan hebat yang menunggu anda! Sangat berbaloi-baloi. Amacam? Mudah kan? Hanya masukkan kod jer anda dah boleh dapat tawaran eksklusif dan boleh shopping ONLINE.

Untuk bahasa mudahnya:
1. Anda shopping OFFLINE untuk dapatkan kod rahsia.
2. Bila dah dapatkan kod rahsia, anda buka website di LINK INI dan masukkan kod rahsia yang anda dapat untuk tahu apa TAWARAN HEBAT itu.
3. Bila dah dapat, gunakan TAWARAN HEBAT itu untuk membeli belah secara ONLINE di AEON! Semudah ABC sahaja.

Diskaun Sehingga 80% Untuk Barang Berjenama

Tips menarik, lagi banyak anda berbelanja untuk shopping secara OFFLINE, lagi berbaloi-baloi tawaran hebat yang akan anda dapat nanti!

Lagi syok anda akan dapat sehingga 80% diskaun untuk barang berjenama yang kami sebutkan di atas tadi. Jadi marilah kita shopping di AEON sekarang!

Info lanjut layari:
Webpage: www.aeonretail.com.my/SOS
Webpage untuk kod dan pembelanjaan (28/7-2/8): https://secret.myaeon.com.my/