Rumah tangga pasangan ini menjadi perhatian apabila isteri kepada pengarah terkenal, Syamsul Yusof iaitu pelakon Puteri Sarah didakwa muncul di Pejabat Agama Islam Daerah Gombak, baru-baru ini.

Terbaru, menerusi Insta Story Puteri Sarah dilihat ada memuat naik mesej peribadi diterima daripada seorang peminat yang berharap pasangan selebriti itu mempertahan perkahwinan yang dibina demi anak-anak mereka.

BACA: “Doakan Yang Terbaik Buat Kam

“Saya harap sarah dapat pertahankan rumah tangga, dapatkan nasihat dari orang-orang yang positif. Ujian rumah tangga memang besar sebab syaitan pun tak suka bila tengok manusia berkasih sayang dan halal kerana Allah.

“Maaf saya tak tahu apa yang berlaku tapi saya yakin Sarah dan Syamsul dapat hadapi segalanya dengan sabar,” tulis seorang peminat.

Membalas mesej tersebut, Puteri Sarah mengucapkan terima kasih kepada peminat yang mengambil berat mengenai rumah tangganya yang kini berdepan ujian dan mengakui bahawa memang banyak ‘syaitan’ seperti yang diperkatakan.

Terdahulu Harian Metro melaporkan, Puteri Sarah yang memakai jubah dan bertudung hitam dikatakan hadir bersama seorang wanita yang didakwa ibu mentuanya dilihat oleh mereka berada disitu masuk ke bahagian undang-undang keluarga.