Kembali bergelar bujang selepas putus tunang beberapa bulan lalu, ada pula khabar angin mengatakan Remy Ishak kini sedang asyik bercinta dengan seorang model. Akui Remy, wanita itu dikenalinya sejak lima tahun lalu.

BACA: Remy Ishak Mahu Simpan ‘Magic Momen’ Dengan Mira Filzah


Pun begitu Remy menafikan mempunyai sebarang hubungan istimewa dengan wanita terbabit. Malah Remy menganggap gosip ini sengaja ditimbulkan individu yang tidak senang melihat beliau rapat dengan wanita lain selain Mira Filzah.

“Itu kawan lama saya yang saya kenal sebelum saya mengenali bekas tunang saya lagi. Hubungan kami pun sekadar kawan. Mungkin kisah ini tiba-tiba timbul bila ada peminat yang terlalu mahukan saya dan Mira bersama”

“Jadi mereka tidak senang apabila ada individu lain yang mula rapat dengan saya selain daripada Mira. Tak bolehlah begitu sebab saya juga manusia biasa dan saya berhak kenal dengan sesiapa sahaja

Dalam masa sama, Remy meluahkan rasa terkilan apabila ramai menuduh Mira dan juga kenalan modelnya itu sebagai punca perpisahan dengan bekas tunang dan berharap peminat hentikan spekulasi berkenaan.


“Tak elok lemparkan tuduhan macam-macam pada kawan saya. Saya sebenarnya kasihankan mereka padahal ia tidak membabitkan sesiapa pun. Punca saya dan bekas tunang putus sebab keputusan kami sendiri,” katanya. (rtky/w)