Reaksi Peminat Apabila Nora Danish Kirim Gambar Bersama Anuar ZainSekitar jam 12.00 tengah hari tadi, Nora Danish melalui akaun Instagram beliau berkongsi sekeping gambar ala ala intim beliau bersama Anuar Zain — dan internet meletup.

Gambar di’sebelah ini menerima hampir 6,500 like dari para peminat dan apa yang menarik adalah komen yang di’berikan terhadap gambar comel mereka berdua ini.


Semalam, Anuar Zain telah mendedahkan bahawa Nora Danish mempunyai ciri ciri seorang isteri yang beliau dambakan dan munculnya gambar ini menambah keterujaan para peminat.

“Comel, tengok wajah mereka berdua ini ada iras iras — harap diketemukan jodoh mereka,” seorang peminat mendoakan jodoh Nora Danish & Anuar Zain di Facebook.

“Eh papa Zizan tidak marah?” usik seorang peminat lain yang merujuk kepada gossip hubungan cinta antara Nora Danish & Zizan Raja Lawak sebelum ini. Heh.


Apa pun reaksi peminat terhadap mereka berdua, Anuar Zain awal awal lagi sudah memaklumkan yang hubungan dengan Nora Danish tidak lebih dari sekadar kerja.