Baru-baru ini hangat diperkatakn apabila pelakon Zara Zya memuat naik gambar serta video di TikTok bersama Shuib Sepahtu.

Susulan perkongsian itu, ramai peminat yang teruja dan menyokong serta merestui jika kedua-dua mereka benar-benar bercinta.


BACA: Hantar Zara Zya Sampai Kereta, Netizen Nampak Shuib Ucap ‘Waalaikumsalam Cinta’

Memetik Harian Metro, Shuib menyifatkan Zaya seorang yang manis dan baik budi pekerti. Katanya lagi, dia sedar ramai cuba untuk menjodohkannya dengan beberapa rakan industri namun belum masanya lagi.

“Zara Zya….manis orangnya… Itulah saja apa boleh saya ulas mengenainya. Tiada apa lagi yang boleh dikongsikan pada ketika ini.

“Saya maklum netizen dan orang ramai ingin ‘kenenkan’ saya dengan rakan industri dan sebagainya. Namun, apa yang boleh saya katakan belum masanya lagi.


“Tidak manis rasanya untuk sering berbicara mengenai perkara ini memandangkan arwah (Siti Sarah) meninggal dunia belum setahun lagi,” katanya.

Terdahulu hangat diperkatakan apabila seorang netizen yang mengatakan seolah nampak Shuib mengucapkan ‘Waailaikumsalam cinta’ selepas menghantar Zara ke kereta.