fbpx

Raja Azmi Disamun Dua Lelaki

Laporan Kosmo! hari ini menyebut yang penerbit filem terkenal, Raja Azmi Raja Sulaiman telah disamun oleh dua orang lelaki berhampiran Hotel Istana di Jalan Nagasari, Kuala Lumpur baru baru ini.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Raja Azmi yang ketika itu baru sahaja selesai menghadiri sebuah majlis perkahwinan di hotel berkenaan berjalan seorang diri ke keretanya yang terletak di luar bangunan hotel sekitar 12.30 tengah malam.

“Pada jarak 20 meter dari kereta tiba-tiba muncul sebuah motosikal yang dinaiki dua lelaki menghampiri saya”

“Salah seorang suspek kemudian menolak saya menyebabkan saya jatuh ke dinding di kaki lima hotel dengan beg tangan di bahu kiri manakala tangan kanan memegang telefon pintar Samsung Galaxy II”

Laporan tersebut tidak mendedahkan jumlah kerugian yang di’alami Raja Azmi dan penerbit filem itu berusaha menarik perhatian orang ramai ketika salah seorang peragut ingin menarik beg tangan beliau.