Tiada angin tiada ribut, timbul spekulasi mengenai rumah tangga pasangan ini apaila isteri kepada pengarah terkenal, Syamsul Yusof iaitu pelakon Puteri Sarah didakwa muncul di Pejabat Agama Islam Daerah Gombak, baru-baru ini.

Memetik laporan Harian Metro, Puteri Sarah yang memakai jubah dan bertudung hitam dikatakan hadir bersama seorang wanita yang didakwa ibu mentuanya dilihat oleh mereka berada disitu masuk ke bahagian undang-undang keluarga.


BACA: Syamsul Yusof, Puteri Sarah Bakal Timang Anak Perempuan

Bagaimanapun tidak dapat dipastikan tujuan sebenar kehadiran pelakon itu ke pejabat agama berkenaan. Ditanya mengenai dakwaan tersebut, Puteri Sarah memilih untuk tidak mengulas lanjut.

“Maaf, tiada apa yang ingin saya kongsikan buat masa ini,” katanya.

Hasil tinjauan mendapti Puteri Sarah dilihat tidak lagi menngikuti suaminya di Instagram. Malah, kali terakhir Syamsul memuat naik gambar bersama isteri dan anak-anak di Instagram sejak Mei lalu, manakala gambar bersama Puteri Sarah pula pada November tahun lalu.


Puteri Sarah dan Syamsul mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata Syaikhul Islam, 3, dan Sumayyah, kini berusia setahun.