Nampaknya selepas tiga bulan melahirkan cahaya mata sulung, selebriti popular Neelofa bakal kembali aktif dalam bidan seni.

Memetik mStar Online, suaminya PU Riz berkata dia sudah berbincang dengan Neelofa tentang perkara itu dan percaya bahawa isterinya dapat membawa imej agama dengan baik.


BACA: Usia Nak Masuk 3 Bulan, Neelofa Kongsi Bilal Nak Pandai Meniarap

“Alhamdulillah kita dah diskusi benda ini begitu detail la setiap perkara dengan imej agama yang dibawa, kena banyak hati-hati.

“Alhamdulillah, Lofa boleh ikut, pakaian pun, dia taat la pada perintah Allah. Jadi kita bagi dia ruang untuk berkarya dalam benda-benda dia dah biasa buat,” katanya.

Dalam pada itu, Neelofa berkata dia bakal tampil dalam beberapa program bual bicara yang masih dalam perbincangan, namun fokus utamanya lebih kepada anaknya, Muhammad Bilal.


“InsyaAllah saya pun dah berbincang dengan suami, mungkin saya akan keluar program bual bicara. Sekarang masih dalam proses perbincangan.

“Masih lebih kepada bisnes tapi keutamaan kami adalah Bilal. Saya pun tak nak dia lama-lama dengan helper. Saya nak jalankan rutin sebagai ibu itu lebih daripada yang lain.

“Kalau berbisnes pun boleh buat dekat rumah, jarang-jarang kena pergi meeting ke shooting ke. Sama juga program dalam industri ini pun, tak makan masa,” katanya.