Selesai menjalani kuarantin 14 hari selepas membantu abang iparnya berkempen di PRN Sabah baru-baru ini, pelakon Shaheizy Sam kembali menjalani rutin hariannya seperti biasa.

Menerusi perkongsian di Instagram, Sam ada memuat naik gambar bersama isterinya, Syatilla Melvin memaklumkan bahawa mereka sedang menyiapkan content terbaru untuk saluran YouTube mereka, SamTillaTV.


BACA: Peminat Nampak Di Genting Highlands, Shaheizy Sam Ingkar Arahan Kuarantin?

Namun gambar yang dikongsikan oleh Sam itu mengundang rasa kurang senang nitizen yang melihatnya dimana gambar itu memaparkan Syatilla seolah-olah sedang memegang payudara.

Kata netizen, mungkin Syatilla tidak berniat sebegitu namun gambar itu boleh menimbulkan fitnah. Malah, ramai netizen menasihatkan Sam supaya memadam gambar berkenaan.


Bagaimanapun, menerusi hasil pemerhatian gambar tersebut masih lagi ada di Instagram Sam dan seolah pelakon itu tidak endah dengan apa yang diperkatakan netizen.

Dalam pada itu, ada netizen mendakwa foto tersebut sengaja dimuat naik untuk mencetuskan kontroversi dan untuk meraih perhatian semata-mata.