fbpx

Pernah Nyatakan Niat Beri RM50k, MK K-Clique Jumpa Pakcik Hadi

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan mengenai video seorang warga emas dimalukan di khalayak ramai oleh seorang influencer dan usahawan sehingga mengundang kecaman hebat netizen.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Video tersebut turut mendapat perhatian ahli kumpulan K-Clique, MK, yang mahu memberikan sebanyak RM50,000 berkenaan selepas geram apabila mengetahui warga emas berkenaan ditawarkan RM50 kerana berani tampil ke hadapan.

BACA: MK K-Clique Mahu Beri RM50k Pada Warga Emas Dimalukan Influencer

Bagaimanapun, perkongsian MK di Insta Story mengenai pemberian RM50,000 itu telah dipadam. Menerusi Insta Story berbeza MK memohon maaf kerana terlalu emosi apabila melihat warga emas berkenaan diperlakukan sebegitu.

Terbaru, MK berkongsikan video berpeluang bertemu dengan warga emas dikenali sebagai Pakcik Hadi itu di Pusat Transit Gelandangan Kuala Lumpur untuk bertanya khabar.

@.hairiwhuut

semoga pakcik Abdul Hadi sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki selalu . amin ?? #fyp #fyp??viral

? Ayah – Seventeen

Menerusi perkongsian itu, MK menitipkan doa agar Pakcik Hadi sentiasa diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki dalam hidup.

Perkongsian penyanyi rap itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji MK yang sudi menyantuni warga emas tersebut dalam masa sama memberi contoh kepada anak muda yang lain.