Sudah hampir 19 tahun menceburkan diri dalam industri hiburan tanah air, pastinya banyak mengajar Siti Sarah Raisuddin tentang asam garam sepanjang bergelar anak seni.

Menerusi program Naura Shares baru-baru ini, Sarah berkongsi pelbagai cerita berkaitan pengalamannya dalam industri seni dan kehidupan peribadi dari usia remaja sehinggalah melalui alam perkahwinan, kini bergelar ibu dan usahawan.


BACA: Siti Sarah Sedia Tambah Anak Tapi Dengan Syarat…

Mengimbas kembali zaman ketika tiada media sosial, Sarah berkata dia hanya menerima surat dari para peminat dan surat-surat itu akan ditapis dahulu oleh bapanya, penyanyi Raisuddin Hamzah sebelum diberikan kepadanya.

Malah, Sarah pernah menerima ugutan bunuh yang dihantar melalui surat sehingga bapanya menggunakan perkhidmatan body guard untuk menjaga dan mengawasi keselamatannya.

Tidak hanya setakat itu, Sarah turut berkongsi detik sukar ketika suaminya, Shuib berhadapan masalah kewangan pada fasa awal perkahwinan mereka.


Sarah juga turut akan berkongsikan tips kepada mereka yang mengalami detik sukar seperi yang pernah dialaminya bersama Shuib dahulu.