fbpx

Pelakon & Model Wanita Terkenal Ditahan Simpan Dadah Di Rumah

Selamat tahun baru semua dan sebagai pembuka tirai tahun 2013, ini kisah tentang seorang selebriti popular yang ditahan pihak polis kerana menyimpan dadah.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Laporan Harian Metro hari ini menyebut yang seorang pelakon & model wanita terkenal dengan pelbagai kontroversi itu telah ditahan bersama teman lelaki di rumah mereka.

Dalam serbuan polis di kediaman mewah di Damansara Damai, pelakon berusia 26 tahun di’dapati menyimpan dua biji pil disyaki Eramin 5 dengan anggaran berat 0.60 gram.

“Ketika serbuan dilakukan, kedua-dua suspek berada dalam rumah berkenaan & mereka pada mulanya enggan bekerjasama walaupun polis sudah memperkenalkan diri”

“Selepas pegawai yang mengetuai serbuan itu mengetuk pintu rumah, suspek wanita membuka tingkap, tetapi segera tutup semula selepas menyedari kehadiran polis,” jelas sumber.