Gara gara parking kereta di tempat yang tidak sepatutnya, satu nota telah diletakkan di bahagian cermin hadapan kereta Iqram Dinzly namun perkara tersebut menjadi lebih hangat apabila pelakon tersebut membuat kenyataan balas di Instagram.

BACA: Uqasha Senrose Tampil Seksi, Bercuti Bersama Iqram Dinzly?


Semuanya bermula apabila gambar kereta milik pelakon tersebut yang parking di laluan masuk sebuah jalan dimuatnaik di laman sosial dan bercerita hal parking, pastinya ia merupakan satu isu yang sangat mudah menimbulkan kemarahan orang ramai.

Ramai menyifatkan tindakan Iqram adalah satu tindakan yang mementingkan diri sendiri. Malah ramai yang menyokong nota – kereta besar otak kecil – yang ditinggalkan di kereta berkenaan adalah bersesuaian dengan perlakuan selebriti tersebut.


Kecaman demi kecaman diterima dan sehingga kini Iqram masih belum menurunkan gambar dirinya yang menjawab kembali kenyataan di atas nota yang ditinggalkan tersebut. Wahai manusia sekalian, tiada dosa kalau mahu meminta maaf di atas kesalahan sendiri pun. Namun mungkin juga perkara ini dirancang demi menghebahkan perniagaan kedai makannya yang baru beroperasi baru baru ini.