Sebut sahaja nama Kak KM atau Liana Rosli, pasti ramai mengenai anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri yang sering mencetuskan kontroversi.

Memetik mStar Online, Kak KM berkata dia sudah lali dengan kecaman dan kata-kata hinaan dilemparkan netizen terhadapnya di media sosial.


BACA: Netizen Kata Muka Isteri Haqiem Rusli Iras Kak KM

Bagaimanapun, Kak KM berkata apa yang diperkatakan netizen itu tidak menjejaskan kehidupannya, malah perniagaannya semakin mendapat sambutan.

Katanya lagi, apa saja yang dilakukannya pasti akan dikecam namun dia tidak kisah. Ujarnya lagi, dia hanya menjadi menjadi diri sendiri dan tidak hipokrit.

“Saya pakai baju kurung pun orang kecam sebab katanya seksi sebab muka saya ni mengundang kecaman rasanya, bukannya saya suka kena kecam tapi apa yang saya lakukan ada mata-mata memandang.


“Kadang-kadang bila buat perkara positif pun kena kecam siap ajak beramai-ramai untuk kecam saya, tak kisah pun sebenarnya.

“Saya jadi diri sendiri dan tak tidak fake, saya tidak akan berhenti untuk buat perkara ini sebabkan mereka, saya bukan jenis macam itu sebab saya tahu diri ini bagaimana serta tahu batas lagipun itu hanyalah marketing,” katanya.

Sementara itu, Kak KM berkongsikan dia dalam perancangan hasilkan single terbaharu pada penghujung tahun ini berkonsepkan dangdut rock.