Nampaknya sesiapa pun di atas dunia ini tidak dapat lari daripada gangguan lelaki gatal termasuklah Nur Sajat. Perkara itu dikongsikan sendiri oleh pengusaha kosmetik ini dan lebih teruk lagi, stokis jenamanya itu juga turut menerima mesej yang sama. Menjijikkan sungguh.

BACA: Apa Hasil Pertemuan Nur Sajat & JAKIM?


“Sejak semakin popular ni, banyak betul mesej godaan termasuklah foto lucah yang saya terima di WhatsApp dan Instagram. Mereka bukan sahaja hantar kepada saya, wakil stokis turut terima kiriman sama”

“Mungkin mereka menyangka nombor telefon yang tertera di Instagram itu nombor Sajat kut? Bila kita tak layan permintaan mereka, mulalah jadi haters dan komen yang bukan-bukan di laman sosial tersebut,” jelasnya kepada mStar Online.

Bagi Sajat, dia hanya mengabaikan mesej negatif sedemikian namun dalma masa yang sama tidak teragak-agak untuk memberi pengajaran kepada individu berkenaan.“Selalunya saya abaikan sahaja mesej tidak berfaedah macam itu, kalau dilayan semakin menjadi-jadi. Tak fasal-fasal nama kita juga yang buruk nanti. Kalau melampau sangat, saya akan block (sekat) akaun tersebut dan jika perlu saya akan tularkan akaun itu sebagai pengajaran,” ujarnya. (rtky/s)