fbpx

Norman Hakim Tunai Janji, Hantarkan Mee Segera Sebagai Nafkah Anak

Baca balik, agak haru juga tajuk yang kami berikan untuk kisah Norman Hakim & Abby Abadi ini — tetapi, linkbait tetap linkbait.

Al-kisahnya semalam seorang penulis ruangan hiburan Harian Metro menulis tentang kiriman barang dapur Norman Hakim ke rumah Abby Abadi.

Menurut sang penulis yang kebetulan bertandang ke rumah Abby Abadi ketika Norman Hakim menghantar barang keperluan, tuan rumah mengizinkan beliau untuk melihat apa isi kandungan barang yang di’hantar.

Beberapa bungkus mee segera, peluntur dan sedikit barang lain adalah apa yang di’lihat oleh penulis ketika itu dan kini menjadi bahan ketawa peminat hiburan di sebuah forum berbahasa Melayu tempatan.

Untuk bersangka baik, mungkin itu barang yang di’pesan oleh Abby Abadi sendiri — maklumlah lelaki lebih lebih yang seperti kami mana tahu sangat untuk membeli belah barangan dapur.

Tetapi yang menjadi topik utama artikel tersebut ialah tawaran berlakon Abby Abadi yang kini semakin berkurangan. Mungkin tiba masa Abby Abadi untuk melihat arah lain sebagai punca rezeki — perniagaan mungkin.