Perkongsian pelakon Nora Danish menjadi perhatian apabila tidak dapat menahan emosinya ketika menghantar anak sulungnya, Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram ke sekolah swasta berasrama penuh.

Menerusi satu perkongsian lain, anaknya yang kini berusia 12 tahun itu akan menyambung persekolahan di Kolej Tuanku Ja’afar yang terletak di Mantin, Negeri Sembilan.


BACA: Nora Danish Bangga Jadi Tikus Makmal, Harap Boleh Melancong Lagi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Nora turut meluahkan rasa rindu terhadap anaknya itu serta memberi pesanan kepada Rayqal untuk menghubunginya jika ada masa.

“Kamu adalah kekuatan dan sebab mommy menjadi diri mommy pada hari ini. Sebab kamu sayang. Mommy sayangkan kamu. Tolong hubungi mommy jika kamu ada masa,” tulisnya.


Dalam satu entri berbeza, kelihatan Nora bersama suaminya Nedim dan bekas suaminya,Jejai menghantar Rayqal ke sekolah berkenaan.

Rayqal merupakan cahaya mata pertama Nora daripada perkahwinan terdahulu dengan Jejai. Pasangan itu bagaimanapun bercerai pada 2008 selepas dua tahun berkahwin.

Nora kemudian mendirikan rumah tangga dengan Nedim Nazri pada 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki Mohamed Neqayl Nedim kini berusia tiga tahun.