fbpx

Noniswara Tuntut Cerai Kerana Orang Ketiga

Perkahwinan yang dibina selama empat tahun di antara Noniswara dan juga Datuk Rosman Ridzwan tidak dapat diselamatkan setelah Noniswara ataupun lebih dikenali sebagai Nonis menuntut cerai.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Perkahwinan yang kedua buat Nonis manakala Datuk Rosman merupakan seorang duda memiliki 5 orang anak mula goyah 7 bulan yang lalu akibat dari orang ketiga.

“Kehidupan kami sekeluarga elok sahaja sehinggalah orang ketiga muncul. Selepas itu keluarga kami jadi kucar-kacir”

Menurut Nonis, dia cuba untuk menyelamatkan rumah tangganya namun tiada jalan penyelesaian.

“Setelah melakukan pelbagai perkara saya jadi putus asa dan merasakan bercerai adalah jalan yang terbaik untuk kami berdua”

“Lagipun setelah membuat perbincangan di antara saya dan suami dia bersetuju dengan keputusan saya untuk menfailkan perceraian”

Tambahnya lagi dia telah memfailkan perceraian terhadap suaminya pada Februari lalu dan sebutan semula bakal berlangsung pada 26 Mac ini di mahkamah yang sama.

Walaubagaimanapun, Nonis redha dan yakin dengan ujian dari-Nya dan percaya setiap apa yang terjadi pasti ada hikmahnya.