fbpx

Netizen Teruja Tengok PU Riz Dukung Bilal

Hampir sebulan menimang cahaya mata sulung pada 29 Januari lalu, pasti ramai tidak sabar melihat wajah anak Neelofa dan PU Riz yang diberi nama Muhammad Bilal.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Meskipun tidak dapat melihat wajah Bilal, namun Neelofa tidak lokek memuat naik foto dan video suaminya menguruskan anak mereka.

BACA: Ditanya Bila Nak Dedah Wajah Bilal, PU Riz Jawab Dengan Hadis

Baru-baru ini, akauan Instagram lofa.page ada berkongsikan video PU Riz mendukung Bilal dengan kapsyen ‘Abah & Bilal’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ?????? (@lofa.page)

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang terhibur melihat PU Riz meletakkan kain lampin di bahunya.

Kata netizen, apabila bergelar bapa secara automatik kain lampin akan diletakkan di bahu. Dalam pada itu, ada netizen mengatakan mereka tidak sabar untuk melihat wajah Bilal.

Sebelum ini, PU Riz atau Haris Ismail berkatadia dan isterinya, Neelofa tidak mempunyai masalah untuk berkongsikan wajah anak mereka ataupun menyembunyikan wajah anak sebaliknya berjaga-jaga dengan penyakit ain.