fbpx

Netizen Teruja Nur Sajat Ditawar Berlakon KL Gangster

Meskipun sering terpalit dengan kontroversi panas, namun masih ramai netizen berminat untuk mengetahui perkembangan terbaru usahawan kosmetik, Nur Sajat. Boleh dikatakan apa saja yang dikongsikan oleh Sajat di media sosial pasti akan menjadi perhatian ramai.

Kini sibuk dengan perniagaan bengkungnya, rupanya dalam diam baru-baru ini Sajat ditawarkan berlakon daripada SKOP Production untuk membintangi siri KL Gangster Underworld musim kedua yang akan disiarkan di platform digital iflix nanti.

BACA: Sajat Buat Laporan Dakwa Produk Bengkung Diciplak

Perkara itu dikongsikan oleh Sajat di Instagramnya berserta perbualan Whatsapp tawaran tersebut. Menerusi perbualan tersebut, Sajat ditawarkan berlakon dalam satu babak di Brothel.

 

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang teruja untuk melihat lakonan Sajat. Namun, seperti biasa mata netizen memang tajam daripada biasa serta membuat ‘selidikan’  dan sudah mengetahui watak apakah yang akan dilakonkan oleh Sajat nanti.

Dalam pada itu, ada yang mengatakan beruntungnya Sajat mendapat tawaran berlakon daripada syarikat produksi besar. Malah ada yang berharap Sajat akan tercalon dalam pelakon pembantu wanita terbaik kelak.