Baru-baru ini hangat diperkatakan mengenai biskut dijual oleh isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada yang dikatakan mahal dijual pada harga mencecah RM179.

Sementara itu, di laman Twitter, tular apabila ada netizen membandingkan Shuhada dengan balu kepada arwah Abam iaitu Nor Hidayah.


BACA: Harga Biskut Dikatakan Mahal, Shuhada Guna Bahan Setanding Hotel 5 Bintang

Menerusi perkongsian itu, netizen itu berkata Hidayah tidak pernah dilihat ‘menempel’ dengan artis popular sebaliknya berusaha sendiri dalam diam sehingga dia berjaya dan mempunyai pendapatan sendiri.

Kata netizen lagi, Shuhada tidak sepatutnya tamak haloba dan perlu lebih bijak kerana perjalanan hidupanya sama dengan Hidayah dimana ditinggalkan dengan anak yang perlu dibesarkan.


Malah, kata netizen lagi berbeza dengan Hidayah namanya menjadi bualan berikutan cerita tidak baik keluar dari Ali Puteh namun tidak banyak diketahui mengenai kehidupannya bersama anak.

Dalam pada itu, netizen turut menasihatkan Shuhada buat masa ini dia sepatutnya bersama keluarga serta rakan-rakan yang memberikan sokongan kepadanya, bukan dengan founder produk yang menggunakan kisahnya untuk melariskan jualan.