fbpx

Neelofa Akui Ada Bincang Soal Kahwin Bersama Hans Isaac

Hans Isaac baru baru ini mengeluarkan kenyataan yang beliau sanggup untuk menunggu Neelofa selama tiga tahun — menunggu untuk apa, kami suka untuk fikir menunggu untuk berkahwin.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Dalam viagra overnigh kenyataan balas terhadap Hans Isaac, Neelofa berkata beliau terharu dengan kesanggupan lelaki itu & faham akan faktor umur, status juga keadaan Hans Isaac yang fikirkan amsa hadapan.

“Kami banyak berbincang untuk ke arah yang lebih serius, cuma masih belum buat sebarang keputusan — perbincangan itu bukan atas faktor usianya. Biarlah ada masa yang sesuai kerana kami mahukan perkara ini berkekalan,” ujar Neelofa kepada Media Hiburan.

“Ada juga dia perkatakan hal ini, tapi dia tidak mendesak. Dia sangat memahami. Insya Allah, ada masa sesuai perbincangan akan diteruskan”

Nampaknya perkembangan hubungan Neelofa bersama Hans Isaac semakin positif dan mungkin satu hari nanti peminat dapat berita kejutan yang mereka dua akan berkahwin. Heh.