Sekarang ni ramai yang impikan kerja mudah, relax, timing kerja sendiri tapi nak gaji asyuk. Kiranya sekali buka akaun bank tu berkepok duit dalam akaun. Yes! Semua pekerjaan ni ada, jika anda kerja keras dan bersungguh-sungguh.

Nak kerja yang hanya duduk di rumah dengan timing kerja sendiri, banyak jer sebenarnya. Nak dengan tak nak jer. Kalau anda nak lagi mudah, nah kami tolong payungkan anda 3 jenis kerja yang boleh buat kerja dari rumah dengan waktu kerja sendiri.

1. Perniagaan Online

Sekarang ramai yang sudah pun jadi usahawan hasil dari perniagaan online. Kalau orang lain boleh berjaya takkan anda tak boleh berjaya kan? Just keep promot barang jualan anda sampai viral dan orang kenal. Inysallah anda boleh berjaya dan duit dalam bank pun beranak. Siapa tak suka tengok kan bila duit banyak tapi kerja relax jer.

2. Jadi Penulis Di Instagram

Tersangatlah banyak perniagaan yang anda boleh jumpa dalam Instagram. Anda tengok jer #sayajual macam-macam jenis produk anda boleh jumpa. Kalau anda ada skill menulis apa kata offer jer khidmat penulisan anda ni. Kalau ayat anda power boleh jadi kerja yang luar biasa tapi masyuk!

3. Etiqa Agent-On-The-Go

Zaman sekarang nak jadi agent insurans ni sangatlah mudah. Sambil-sambil duduk atas katil pun boleh jer jual insurans melalui online. Paling penting semua urusan boleh buat melalui online jer.

Kerja insurans semudah ini hanya di Etiqa jer tau. Kalau anda nak tambah income, boleh lah daftar sebagai Etiqa Agent-On-The-Go sekarang. Macam-macam tau anda boleh dapat bila join agent Etiqa ni.

Kalau anda tak yakin juga dengan apa yang kami katakan, nah kami hantarkan Alif Satar untuk yakinkan anda.

Peluang ini tidak terhad untuk yang baru nak mula kan kerja jer tau, yang dah bekerja pun boleh jer apply.  Boleh buat part time kan. Masyuk juga tu!

Paling best dapat tolong orang hanya gunakan phone korang tu jer. At least, kali ni anda tekan-tekan phone tu masuk juga duit. Bukan macam sebelum ni asyik buka Facebook, Instagram, dan Twitter jer.

Daftar Dalam Talian Jer

Tak susah pun sebenarnya nak jadi Etiqa Agent-On-The-Go ni. Mudah jer! Semuanya dalam talian jer . Lepas buka web rasmi  Etiqa Agent-On-The-Go korang dah boleh start. Senangkan bila semuanya di hujung jari.

Musim-musim covid ni eloklah anda buat side income dengan cara yang macam ni, tenang pun tenang. Tak perlu nak bangun awal, hadap jem pergi kerja.

Kalau anda nak tahu lebih banyak info pasal agent Etiqa ni, jangan lupa terus ke laman rasmi Etiqa.

Kerja dalam talian ni bila -bila masa pun anda boleh lakukan. Bila kerja dengan waktu kerja sendiri ni, banyak benda yang kita boleh buat!