“Nak Berhijrah Ke Nak Melawa? Nak Dua-Dua” – Izara Aishah
Penghijrahan pelakon Izara Aishah yang kini tampil sopan dan bertudung labuh mendapat reaksi positif di kalangan netizen yang turut gembira dengan perubahan tersebut.
Menerusi satu perkongsian di Twitter, Izara berkata meskipun sudah berhijrah dan menutup aurat namun itu tidak menghalangnya untuk tampil cantik dan melawa.
BACA: “Doakan Saya, Kongsi Mana Saya Boleh Beli Tudung Labuh”
Sementara itu, dalam satu perkongsian di Instagram, memuat naik potongan hadis berkenaan berpakaian kemas serta memaklumkan boleh mengambil gambar cantik-cantik sebagai salah satu cara gembirakan hati asalkan tidak meninggi diri.
Dalam pada itu, Izara berkata dia tidak pernah terfikir untuk melancarkan jenama tudungnya sendiri meskipun sudah berhijrah sepenuhnya.
“Jual tudung bukan pilihan saya. Maaf, saya lebih suka beli. Saya selalu nak mulakan jenama baju sendiri tetapi buat masa sekarang malas. Sangat sibuk menjaga kecil dan saya gembira dengan perniagaan ENYA,” tulisnya.
Istikamah ke?
Kita tak sibuk mano… Janji Hak Allah swt d dahulukan… Fesyen tolak tepi dulu…tu baru afdal.
kasi borang PAS hihi
Jika berlaku sebagai kecemasan seperti banjir yg melanda sekarang org ramai boleh menghubungi talian kecemasan Angkatan Pertahanan Awam Malaysia di talian di bawah mengikut kawasan:
PUSAT KAWALAN OPERASI NEGERI(PKON)
TEL:04-2289012 / 04-2263876
*PUSAT KAWALAN DAERAH(PKOD)
-PKOD TIMUR LAUT-
04-2189341(24JAM)
-PKOD BARAT DAYA-
04-6406550(24JAM)
-UNIT TANJUNG BUNGAH-
04-8906445(9PG-7PTG)
-PKOD SEBERANG PERAI UTARA-
04-3237409 / 04-3237414(24JAM)
-PKOD SEBERANG PERAI TENGAH-
04-5303453(24JAM)
-PKOD SEBERANG PERAI SELATAN-
04-5820100(24JAM)
-UNIT KEPALA BATAS-
04-5750452(24JAM)
Aku dah x isi minyak dah sampai kete aku kehabisan minyak tepi jalan.tunggu minyak turun rm1.50 baru p beli.x sabar rasanya hati ini Bang Non piyem weiiii!!!!
Perasaan lah tew
Perasaan ayu lah tew zzzz
Biar die rasa pandai ni biasanya bimbos Ya U mmg cantik