Kemelut rumah tangga pelakon Nadia Brian dan bekas suaminya, Mu’izz Nasruddin bertemu titik noktah apabila pasangan itu sah bercerai talak satu, Jumaat lalu.

Tidak mahu lagi dikaitkan, Nadia meminta semua pihak tidak lagi mencantumkan gambarnya dengan bekas suaminya dalam apa sahaja artikel.

BACA: Netizen Persoal Nadia Brian Sakan Berjalan Dalam Iddah

Malah, Nadia turut meminta Muizz memadam semua gambarnya yang ada dalam simpanan termasuklah di media sosial.

“Saya mohon kepada semua pihak supaya tidak menggunakan gambar saya bersama bekas suami, tidak kiralah gambar bersama dalam satu foto atau gambar yang dicantumkan. Saya tak mahu ada apa-apa kaitan dengannya lagi.

“Saya juga minta Muizz supaya memadam gambar-gambar yang ada kaitan dengan saya tidak kiralah sama ada dalam simpanannya atau di platform media sosial,” katanya.

Dalam pada itu, selain gambar Nadia turut meminta bekas suaminya memulangkan beberapa barangan peribadinya sebanyak 19 kotak.

“Ada 19 kotak mengandungi barangan yang saya beli sendiri, hadiah peminat, barangan daripada pereka fesyen dan tajaan milik saya masih ada dengannya. Saya harap dia dapat pulangkan barang-barang itu kerana kami sudah tak ada sebarang kaitan,” katanya.