Sekarang kita ada jawapan kenapa Hefny Sahad masih belum berani membawa Nad Zainal pergi bertemu keluarganya baru baru ini, mereka rupanya masih belum bergelar kekasih secara rasmi dan menurut pihak perempuan, masih dalam proses kenal hati budi.

BACA: Hefny Sahad Belum Bersedia Bawa Nad Zainal Jumpa Keluarga


Dalam laporan terbaru mStar Online, Nad Zainal menjawab dakwaan kononnya beliau ada hadir ke lokasi penggambaran drama Maaf Jika Aku Tak Sempurna pada Selasa lalu dan menyerang Hefny Sahad atas sebab yang tidak diketahui.

Nad Zainal khabarnya terus meluru ke kereta Hefny Sahad yang baru tiba di lokasi dan berlaku pergaduhan kecil sehingga mereka memutuskan hubungan antara mereka di situ juga dan drama itu turut disaksikan kru produksi yang berada di tempat kejadian.

“Dakwaan mengatakan saya serang Hefny mengarut dan tidak berasas kerana saya tidak pernah melakukan perbuatan itu. Lagipun siapa saya mahu serang dia? Saya bukannya kekasih dia! Benar kami rapat dan masih mengenali hati budi masing-masing tetapi kami belum sampai ke tahap bercinta,“ jelas Nad Zainal kepada media hari ini.

Kisah ini dikuatkan lagi apabila mereka berdua telah mengeluarkan semua gambar mesra antara mereka di akaun Instagram masing masing.


“Lagi satu saya ingin tegaskan di sini, ramai yang keliru apabila kami dianggap bercinta tetapi hakikatnya kami baru nak kenal hati budi. Belum lagi jadi pasangan kekasih. Sehingga kini, saya mahupun Hefny boleh keluar dengan sesiapa sahaja yang kami mahu,“ tambahnya. (rtky/hfz)