fbpx

Nad Zainal Bengang Lelaki Hantar Gambar Kemaluan

Nampaknya Nad Zainal juga menjadi mangsa apabila ada lelaki gila seks mengirim mesej lucah melalui mesej di Instagramnya. Tidak cukup setakat itu, lelaki berkenaan bertindak lebih berani dengan menghantar gambar kemaluannya.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Menerusi Instagram, Nad turut berkongsikan mesej lucah yang dihantar oleh lelaki berkenaan. Katanya lagi, lelaki tersebut sudah banyak kali menghantar mesej tak senonoh kepadanya.

BACA: Nad Zainal Pernah Dibayar RM90 Untuk Berlakon

“Saya sedang bersihkan inbox kerana nak fokus pelancaran produk baru, tiba-tiba perasan makhluk ini tak putus asa. Banyak kali sangat dia hantar mesej, kita layan dia hantar gambar bahagian sulit,” tulisnya.

Dalam pada itu, Nad turut meminta bantuan pengikutnya untuk menyekat dan melaporkan akaun tersebut. Ujarnya lagi, tindakan tidak bermoral itu boleh mengundang bahaya kepada wanita.

“Tolonglah laporkan akaun mamat ni, dari negara mana tak pasti. Rasanya untuk sesiapa sahaja tak elok apabila DM wanita macam ini, rimas dan merbahaya. Ini semua punca-punca kepada kes rogol dan kes scam,” tulisnya.

Difahamkan, ini bukan kali perkata Nad Zainal berdepan masalah sebegini, sebelum ini dia pernah berkongsikan rakannya menjadi mangsa lelaki gila seks di Instagram.