fbpx

Nabila Razali ‘Unfollow’ Semua Rakan Di Instagram

Masih hangat diperkatakan isu nyanyiannya terkucil, nampaknya penyanyi Nabila Razali sekali lagi menjadi perhatian apabila tidak lagi mengikuti akaun-akaun kenalannya di Instagram sehingga senarai ‘following’ bertukar sifar.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Menurut Nabila, perkara itu tidak perlu diperbesar-besarkan. Ujarnya, insiden yang berlaku baru-baru ini banyak memberi pengajaran pada dirinya tentang erti persahabatan.

BACA: Nyanyian Terkucil, Nabila Razali Akui Tak Jaga Makan

“Bila saya unfollow, itu tak bermakna saya tidak mengambil tahu tentang rakan-rakan baik. Kita masih ada medium lain seperti penggilan telefon serta mesej.

“Ini seperti fasa permulaan kepada Nabila Razali yang baru. Tidak perlukah diperbesarkan cuma cukuplah sekadar teman-teman baik tahu saya sentiasa ada bersama mereka, itu lebih penting,” katanya kepada Astro Gempak.

Bella berkata dia mahu lebih bersikap matang dan hanya memikirkan perkara-parkara yang mendatangkan kebaikan. Jelasnya lagi, buat masa ini dia mahu memikirkan perkara yang positif sahaja.

“Ada juga yang perasan dan bertanya pada saya kenapa saya ‘unfollow’ mereka sejak seminggu yang lalu tapi apa yang saya mahukan sekarang, saya nak kosongkan minda dan hanya fikirkan benda-benda positif sahaja.

“Pastinya saya akan follow mereka balik nanti bila tiba masanya cuma sekarang janganlah diperbesarkan,” jelasnya.

Terdahulu, insiden yang dimaksudkan Nabila apabila dia terkucil ketika menyanyikan lagu Peluang Kedua di salah sebuah program di kaca televisyen. Berikutan itu, rata-rata netizen mempersoalkan kemampuan vokal penyanyi itu.